top of page
shutterstock_1933102493_opt_web_edited.jpg

FAQ - få svar på dine spørgsmål

Læs vores svar på de mest stillede spørgsmål herunder.
Kan du ikke finde svar på dit sprøgsmål her er du altid velkommen til at kontakte os på kunstskolen@sonderborg.dk.

 • Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?
  Du kan kontakte os via telefon på 88724224, eller du kan sende en mail på kunstskolen@sonderborg.dk. Du er også velkommen til at besøge os. Vi holder til i Multikulturhuset på havnen i Sønderborg. Adressen er Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg (kontoret er på 3. sal).
 • Hvad er jeres åbningstider?
  Vi har åbent på kontoret mandag - fredag fra 9:00 - 15:00. Hvis du vil ringe til os, kan du gøre det på 88 72 42 24
 • Hvem er undervisere på skolen?
  Sønderjyllands Kunstskole benytter sig udelukkende af professionelle og uddannede kunstnere. Du kan se den aktuelle underviserstab her. Har du et ønske om et kursus med en specifik kunstner, som ikke er i vores stab lige nu, er du velkommen til at ønske en kunstner her.
 • Hvordan tilmelder jeg mig et hold?
  Du kan se vores hold og tilmelde dig via dette link - kurser Bemærk at du skal klikke på holdet for at kunne tilmelde dig. Herefter åbner et vindue, hvor du kan tilmelde dig via "Tilmeld dig nu -knappen" nederst.
 • Kan jeg dele min betaling op i rater?
  Ja. Hvis du tilmelder dig et kursus, hvor prisen er over kr. 1.000,- , kan du dele din betaling op i rater. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder.
 • Hvilke materialer skal jeg medbringe?
  Som udgangspunkt skal du altid medbringe egne materialer til Kunstskolens kurser. I nogle få tilfælde er materialer helt eller delvist inkluderet. Hvis dette er tilfældet, vil det stå oplyst under kurset. Står du og mangler nogle kunstnermaterialer, når du er på kursus hos os, har du mulighed for at forsyne dig i Kunstskolens butik for kunstnerartikler "Bixen". Her er er bredt udvalg af kunstnerartikler i god kvalitet.
 • Kan jeg overnatte på skolen?
  Nej. Det er desværre ikke muligt. Men vi hjælper dig gerne med at finde overnatningsmuligheder. Kontakt os på kunstskolen@sonderborg.dk for at høre nærmere.
 • Hvor kan jeg parkere?
  Du kan se en oversigt over parkeringsmuligheder i nærheden af Kunstskolen, her.
 • Hvordan afmelder jeg mig et kursus jeg har tilmeldt mig?
  Du er tilmeldt et kursus i det øjeblik, at du betaler for det. Herefter har du 14 dage til at fortryde din tilmelding. Ønsker du at fortryde dit køb, kan du kontakte os via telefon på 88724224, eller du kan sende en mail på kunstskolen@sonderborg.dk. Du er også altid velkommen til at besøge os på Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg. Vores kontor er på 3. sal.
bottom of page